Шазивар Мемеди

Историја

01 септември, 2019 1.36 KB csv 62d94a5522c57bb36805868f40fb74ca

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ООУ Хасан Тахсини с.Рогле

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, недал податок, Штеден влог, "350.000, 00", - 2010, - недал податок -

Долгови, Имот на брачен другар, Дозволено пречекорување на трансакциска сметка, "50.000, 00", - -,

Долгови, Имот на брачен другар, Кредитна картичка, "60.000, 00", - -,

Долгови, недал податок, Дозволено пречекорување на трансакциска сметка, "90.000, 00", - -,

Долгови, недал податок, Кредит, "450.000, 00", 2015 2023,

Долгови, недал податок, Кредитна картичка, "60.000, 00", - -,

Други приходи, недал податок, Плата, "32.000, 00", 2018,

Други приходи, недал податок, плата на сопруга, "20.000, 00", 2002,

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "3.075.000, 00", 63 м2 Тетово 2003 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, недал податок, Моторни возила, "100.000, 00", Голф 1995/2010, Стекнување со договор за купопродажба