Жаклина Ристовска

Историја

12 ноември, 2017 1.54 KB csv 50b33616a0d631fb760be0ab7e2fff56

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > Основно училиште “Браќа Миладиновци“

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Други приходи, Личен имот, Рента, "3.100, 00 денари/месец", 2015-2018,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "1.506.752, 00 денари", 33 м2 Охрид 2015 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "3.162.000, 00 денари", 68 м2 Скопје 1994 1/2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "1.568.200, 00 денари", 224 м2 Скопје 2011 1/1, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "8.370.000, 00 денари", 180 м2 Скопје 1989 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "1.506.752, 00 денари", 33 м2 Охрид 2015 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "307.500, 00 денари", Дачиа Дастер 2011/2016, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "92.250, 00 денари", Шевролет Спарк 2006/2010, Стекнување со договор за купопродажба