Предраг Трпески

Историја

04 јануари, 2022 3.40 KB csv 9750a664bceb1281af07cbf469216915 спореди
03 јануари, 2020 3.14 KB csv 0b0a48bd13a265bea5b483a5aeab49ae спореди
01 септември, 2019 2.89 KB csv e842b76eecbe5898be6b8fceb7f3394e

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Декан > Економски факултет Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Денарски депозит, "300.000, 00", Уни банка 2019, - недал податок -

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Денарски депозит, "67.334, 00", Уни банка 2018, - недал податок -

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Орочен денарски депозит, "600.000, 00", Уни Банка 2018, - недал податок -

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Орочен денарски депозит, "80.000, 00", Уни банка 2019, - недал податок -

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "650.000, 00", Уни банка 2018, - недал податок -

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "3.240.000, 00", - -,

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "464.255, 00 денари", 2017 2022,

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "555.095, 00 денари", 2018 2023,

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "600.000, 00", - -,

Долгови, Личен имот, Кредит, "326.000, 00", 2004 2021,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "5.903.357, 00", 133 м2 Скопје - -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Гаража, "210.000, 00", 15 м2 Скопје 2012 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Двор, "1.300.000, 00", 106 м2 Скопје 2012 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Подрум, "493.000, 00 денари", 28 м2 Скопје 2012 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "5.650.000, 00 денари", 109 м2 Скопје 2012 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "1.000.000, 00", Хонда ЦРВ 2015/2018, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "178.000, 00", Јамаха мт03 2006/2020, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "250.000, 00", Мерцедес Ц 2001/2015, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "792.200, 00", Ауди А3 2018/2021, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Имот на брачен другар, Акции, "4.000, 00 денари", 5 2007, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Личен имот, Акции, "3.145, 00 денари", 50 2007, Стекнување со договор за купопродажба