Фросина Зафировска

Историја

10 мај, 2018 1.57 KB csv a0f46b43fd023a53557cebe611dd3afe

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > Музеј на Град Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "2.104, 4 евра", НЛБ Тутунска банка АД Скопје /, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "7.004, 9 евра", Комерцијална банка АД Скопје /, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредит, "83.000, 00", 2017 2019,

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "120.000, 00", 2190 м2 Мала Река 2016 1/3, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа за одмор, "600.000, 00", 177 м2 Мала Река 2016 1/3, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "4.500.000, 00", 70 м2 Скопје 2017 1/3, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, помошни простории, /, 14 м2 Скопје 2017 1/3, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "600.000, 00", Опел Астра 2011/2011, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "90.000, 00", Ситроен ксара 2000/2009, Стекнување на друг начин