Миле Попоски

Историја

29 март, 2018 1.05 KB csv a31736110d44c2a9ae3b99eb0a193519

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > СОУ Нико Нестор Струга

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "215.000, 00", 2017 2020,

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "185.800, 00", 929 м2 с. Боровец 2011 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "31.200, 00", 156 м2 с. Боровец 2016 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "4.000, 00", 20 м2 с. Боровец 2011 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "10.980.000, 00", 325 м2 Струга 1996 -, Стекнување со договор за градба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "180.000, 00", Мазда 6 2003/2015, Стекнување со договор за купопродажба