Марија Божиновска

Историја

01 септември, 2019 518 B csv a4027740cfda2be267c4cdf3d6821dc9

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈП за урбанистичко планирање, проектирање и инжинеринг - Битола

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "150.000, 00", 80 м2 Битола 1998 1/2, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "60.000, 00 денари", Рено Меган 1994/2000, Стекнување со договор за купопродажба