Иванчо Цветкоски

Историја

03 април, 2016 1.41 KB csv 7c2a29081b0c0b3f7342be6b14be95c5

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈП Билјанини Извори - Охрид

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=8...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна платежна картичка, "EUR 2.800, 00", Халк банка 2010, - недал податок -

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "2.214.000, 00 денари", 2010 30 години,

Долгови, Личен имот, Кредит, "553.500, 00 денари", 2013 7 години,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "1.160.000, 00 денари", 68 м2 Охрид 2009 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "1.845.000, 00 денари", 40 м2 Скопје 2010 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "1.484.315, 00 денари", 35 м2 Охрид 2008 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.722.298, 00 денари", 89 м2 Охрид 2008 -, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "1.100.000, 00 денари", Тојота Корола 2008/2008, Стекнување со договор за купопродажба