Александра Арсовска

Историја

20 јули, 2017 2.16 KB csv fc40ef79b0df3de5059d7272dece5a05 спореди
17 април, 2016 1.71 KB csv 80accf922aaa84a38e1249d3449b4001

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈУ Меѓуопштински центар за социјални работи - Куманово

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "740.400, 00 денари", 2015 5 години,

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "894.650, 00 денари", 2005 14 години,

Долгови, Личен имот, Кредит, "111.060, 00 денари", 2017 2 години,

Друг имот, Имот на брачен другар, "Студио во Фурка, Грција", "740.900, 00 денари", , Стекнување со договор за купопродажба

Други приходи, Имот на брачен другар, дивиденда, "7.000, 00 денари", "мај, јуни",

Недвижен имот, Заеднички имот, Гаража, "296.000, 00 денари", 17 м2 Куманово 2009 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Заеднички имот, Земјоделско земјиште, "52.000, 00 денари", 260 м2 Куманово 2007 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Заеднички имот, Куќа за одмор, "610.000, 00 денари", 43 м2 Куманово 2010 1/2, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "2.221.200, 00 денари", 46 м2 + 58 м2 Куманово 2009 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан во изградба, "895.000, 00 денари", "21, 5 м2 Куманово 2016 1/1", Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "360.000, 00 денари", Опел Астра Класик 2010/2010, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Имот на брачен другар, Акции, "28.000, 00 денари", 280 2002, Стекнување на друг начин