Убавка Ѓорѓиева

Историја

03 април, 2016 1.05 KB csv a17fe504dd66ff64d311ac0a5b06a92b

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Основно училиште “Св. Климент Охридски“ - Ново Село

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=4...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Дел од куќа, -, 100 м2 Струмица 2005 спрат, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, -, 42.087 м2 Ново Село 2005 Земјиште, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "сиот недвижен имот 2.270.000, 0", 100 м2 Ново Село 2005 Куќа, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "600.000, 00 денари", Пежо 206 2007/2007, Стекнување на друг начин

Хартии од вредност, Имот на брачен другар, Обврзници, "1.200.000, 00 денари", - 2003, Стекнување на друг начин