Методија Граматковски

Историја

20 октомври, 2017 532 B csv 0b351dc11d5e71a085c93826664c2103

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈП Стрежево

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "461.000, 00", 2017 2023,

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "1.200.000, 00", 56 м2 Битола 2015 -, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "215.000, 00", Пежо 206 1999/2010, Стекнување со договор за купопродажба