Бесим Билали

Историја

03 април, 2016 1.48 KB csv dccf794adf748bd7b65337b66b431951

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Главен оперативен директор > Македонска банка за подршка и развој

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=8...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "240.000, 00 денари", 2012 4 години,

Долгови, Имот на брачен другар, Кредитна картичка, "26.000, 00 денари", 2012 2 години,

Долгови, Личен имот, Кредит, "300.000, 00 денари", 2012 7 години,

Долгови, Личен имот, Кредит, "600.000, 00 денари", 2011 7 години,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "100.000, 00 денари", 2010 4 години,

Други приходи, Имот на брачен другар, Плата, "13.100, 00 денари", 2005,

Други приходи, Имот на родители, Пензија, "12.300, 00 денари", 2000,

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "300.000, 00 денари", "1.000 м2 село Нистрово, Маврово Ростуше 1986 -", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "6.000.000, 00 денари", 100м2 Гостивар 1975 -, Стекнување со договор за градба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "120.000, 00 денари", Рено Мегане 1996/2010, Стекнување со договор за купопродажба