Даница Соколова

Историја

15 септември, 2016 1.68 KB csv 3e43bac193474568dc831ea91f8e0218

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Општинско основно училиште Вера Јоциќ

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "2.306.250, 00 денари", 2015 2040,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Гаража, "300.000, 00 денари", 18 м2 Скопје 2007 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Деловен простор, "2.000.000, 00 денари", 27 м2 Скопје 2002 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "3.690.000, 00 денари", 50 м2 Скопје 2001 -, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "4.920.000, 00", 75 м2 Скопје 2015 1/1, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "615.000, 00 денари", 20 м2 Охрид 2012 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, -, Мазда 3 2006/2008, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "307.500, 00 денари", Шкода румстер 2007/2015, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Имот на брачен другар, Акции, "20.000, 00 денари", 10 1992, Стекнување на друг начин