Блерим Саити

Историја

01 септември, 2019 685 B csv 98bf45a47e46d49ca779258b09fef91a

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Претседател на Сенат > Универзитет „Мајка Тереза“ - Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "40.000, 00 евра", 2017 2032,

Други приходи, Личен имот, интелектуални услуги, "10.000, 00 ден до 300.000, 00 де", годишно,

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "3.013.500, 00", 96 м2 Скопје 2017 /, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "600.000, 00", Porsche Cayenne 2004/2019, Стекнување на друг начин