Марија Спиркоска Илијеска

Историја

18 октомври, 2019 548 B csv a19b1039658a64468da7816eebe964e0

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > НУ Центар за култура Марко Цепенков Прилеп

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Други приходи, Личен имот, авторски хонорар, "40.000, 00", Јули 2019,

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.460.000, 00", 60 м2 Прилеп 2016 -, - недал податок -

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "172.200, 00", Пежо 206 2007/2019, Стекнување со договор за купопродажба