Ангелка Баракоска

Историја

28 април, 2020 866 B csv 3eb2c42bf83cfc963bfdacd471349004

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ООУ „ Блаже Конески“ Прилеп

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјоделско земјиште, "120.000, 00", 1500 м2 Беровци 2013 /, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа со двор, "2.680.000, 00", 300 м2 Прилеп 2013 /, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "1.200.000, 00", 70 м2 Прилеп 1983 1/3, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "130.000, 00", Опел Корса 1999/2010, Стекнување со договор за купопродажба