Марија Делетиќ

Историја

08 јули, 2018 324 B csv be5703ce361f742cc13123b776bf2c7a

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Посебно ОУ за ученици со пречки во психофизичкиот развој и аутизам „д-р Златан Сремец“ - Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "4.000.000, 00 денари", 73 м2 Скопје 2017 -, Стекнување со договор за подарок