Стрезо Стаматовски

Историја

11 октомври, 2017 974 B csv 07932ada5ce9619ff7a89d6e0d8be53a

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > НУ Центар за култура „Григор Прличев“ - Охрид

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "118.000, 00 денари", 2016 2018,

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа со двор, "5.517.000, 00 денари", 204 м2 Охрид 2009 1/2 идеален дел, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "2.697.200, 00 денари", 55 м2 Охрид 2003 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "2.942.000, 00 денари", 60 м2 Охрид 1995 1/1, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "120.000, 00 денари", Форд Фокус 2001/2015, Стекнување со договор за купопродажба