Душко Весковски

Историја

10 мај, 2018 1.16 KB csv 2d9e02bfa2c0cca4bcced21278d4540d

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈП Водовод и канализација Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "11.800, 00", Шпаркасе банка 2013, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска штедна книшка, "денари 261.467, 00", Шпаркасе банка 2016, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредит, "922.500, 00 денари", 2014 2020,

Недвижен имот, Личен имот, Гаража, "307.500, 00 денари", "15, 5 м2 Скопје 2014 7, 75 м2", Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "4.455.675, 00 денари", "59, 5 м2 Скопје 2014 34, 5 м2", Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "399.750, 00 денари", Тојота Авенсис 2006/2011, Стекнување со договор за купопродажба