Африм Османи

Историја

04 јануари, 2022 736 B csv b19a252b64659b9e92b4f46c498e4b95

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Член на совет на ннститут за акредитација на РСМ > Институт за акредитација

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "12.607.500, 00", 31.12.2013 31.12.2033,

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "32.385.000, 00", 66 м2 Скопје 2014 /, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "34.385.000, 00", 54 м2 Скопје 2014 /, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "153.750, 00", AUDI 4 2002/2013, Стекнување со договор за купопродажба