Илија Рунтевски

Историја

10 мај, 2018 1.83 KB csv fb429b5dd0b820167fd387f45e208c8b

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈПКР „УСЛУГА“ БЕРОВО

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Денарски депозит, "120.000, оо денари", Стопанска банка 2017, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "320.000, оо денари", Стопанска банка 2014, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "120.000, оо денари", 3.000 м2 Берово 1981 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "450.000, оо денари", 30.000 м2 Берово 1984 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "600.000, оо денари", 54.000 м2 Берово 1975 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "1.286.000, оо денари", 250 м2 Берово 1986 -, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "90.000, оо денари", Land Rover 1967/1977, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "1.050.000, оо денари", Нисан -Qashqai 2014/2017, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "90.000, оо денари", Даеву-Матиз 2005/2015, Стекнување со договор за купопродажба