Кристијан Пиличев

Историја

10 мај, 2018 423 B csv f306e8ec885c1a2091aacb7a52952507

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈОУ Дом за стари лица Киро Крстески - Платник, Прилеп

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "1.845.144, 00 денари", 2011 2031,

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "45.000, 00 денари", Скутер Ганц 2009/2009, Стекнување со договор за купопродажба