Севдие Исмаили

Историја

10 мај, 2018 1.74 KB csv 769c04531319d542fa980130eb7d3b0a спореди
12 ноември, 2017 1.76 KB csv c7dba8e727862605b9dfb13fa4273aaa

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Председател > Комисија за право на поврат на средства на Агенцијата за филм на РМ

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Денарска платежна картичка, -, НЛБ Тутунска банка -, - недал податок -

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Денарска штедна книшка, "денари 6.100, 00", НЛБ Тутунска банка -, - недал податок -

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Кредитна картичка, -, НЛБ Тутунска банка -, - недал податок -

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска платежна картичка, -, НЛБ Тутунска банка -, - недал податок -

Банкарски депозити, Личен имот, Кредитна картичка, -, Динерс клуб Интернационал -, - недал податок -

Банкарски депозити, Личен имот, Кредитна картичка, -, НЛБ Тутунска банка -, - недал податок -

Банкарски депозити, Личен имот, Орочен денарски депозит, "денари 18.314, 00", НЛБ Тутунска банка 2012, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "5.219.991, 00 денари", 81 м2 Скопје 2016 -, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, /, Тојота Јарис 2004/2006, - недал податок -