Мартин Каровски

Историја

10 мај, 2018 666 B csv 42d59257785e3209361c60c7cb448e55

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈУ Центар за традиоционална кинеска медиина - Штип

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "600.000, 00 денари", 287 м2 Кочани 1986 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "1.800.000, 00 денари", 75 м2 Кочани 1986 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "2.000.000, 00 денари", 69 м2 Штип 1995 -, Стекнување со договор за купопродажба