Билјана Индова

Историја

03 април, 2016 1.22 KB csv 6167a87b66eb3899f37f324d8e6bac1b

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Основно училиште “Браќа Миладиновци“

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=4...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "150.000, 00 денари", 2010 2 години,

Недвижен имот, Имот на брат, Стан, "4.860.800, 00 денари", 98 м2 Скопје 2007 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "1.200.000, 00 денари", 4.500 м2 Студеничани 1983 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа со двор и земјоделско земјиште, "3.075.000, 00 денари", 420 м2 Скопје 2001 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "4.860.800, 00 денари", 98 м2 Скопје 1973 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "60.000, 00 денари", Сузуки Марути 800 1995/2007, Стекнување со договор за купопродажба