Јулијана Котевска

Историја

08 јули, 2018 1.06 KB csv 52f6bd591880051234b35827361f852a

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈОУ Дом за стари лица „ СЈУ РАЈДЕР“ Битола

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска штедна книшка, "денари 100.000, 00", Стопанска банка АД Битола 2016, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска штедна книшка, "денари 186.000, 00", Стопанска банка АД Битола 2016, Стекнување со договор за купопродажба

Долгови, Личен имот, Кредит, "100.000, 00 денари", 2018 2020,

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "1.045.500, 00 денари", 56 м2 Битола 2011 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "360.000, 00 денари", Џип Мерцедес МЛ 1999/-, Стекнување со договор за купопродажба