Невенка Спирова

Историја

07 февруари, 2019 2.12 KB csv ed2e04595ea6168e22cb251cd3bd7ded

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ОУ Браќа Миладиновци с.Царев Двор, Ресен

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Денарска сметка, "300.000, 00", Охридска банка 2017, - недал податок -

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "1.800, 00 ЕУР", Халкбанка 2013, - недал податок -

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, -, 1284 м2 Ресен 2012 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, -, 16.015 м2 Ресен 2012 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, -, 420 м2 Ресен - -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, -, 5986 м2 Ресен 2006 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа со двор, "2.478.077, 00", 491 м2 Ресен 2006 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, -, 15052 м2 Делчево - -, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Машини и друга опрема, "120.000, 00", Механизација Атомизер 2014/2014, - недал податок -

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Машини и друга опрема, "90.000, 00", Трактор Владимирец Т25 1992/1995, - недал податок -

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "30.000, 00", Пежо 605 1991/2001, - недал податок -

Подвижен имот, Имот на деца, Моторни возила, "120.000, 00", Ауди А3 2000/2014, - недал податок -