Илир Хасани

Историја

25 октомври, 2019 2.42 KB csv 645466171789b39d07f694f0f1c6549d

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈЗУ УК за ТОАРИЛУЦ

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на деца, Денарски депозит, "270.000, 00 денари", НЛБ банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, недал податок, Денарски депозит, "1.204.614, 00 денари", Комерцијална банка -, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредит, "2.450.000, 00 денари", 2016 2019,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "45.000, 00 денари", тековно -,

Недвижен имот, Заеднички имот, Земјиште, "1.500.000, 00 денари", 2586 Скопје 2016 418, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Заеднички имот, Земјиште, "3.000.000, 00 денари", 2605 м2 Скопје 2015 803, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "4.500.000, 00 денари", 88 м2 Скопје 2009 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "6.500.000, 00 денари", 136 м2 Скопје 2016 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "5.000.000, 00 денари", 94 м2 Скопје 2014 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Заеднички имот, Благородни метали, "1.000.000, 00 денари", - -/2003, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "900.000, 00 денари", Голф 1.6 (6) 2011/2011, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Друго, "300.000, 00 денари", Бразтлинг 2010/2015, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "1.100.000, 00 денари", БМВ 525 хд 2007/2013, Стекнување со договор за купопродажба