Александар Коруноски

Историја

10 мај, 2018 1.78 KB csv eead36b842c179a8e1f46a63e91a2419

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Претседател на надзорен одбор > ЈКП Пазари - Прилеп

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Други приходи, Личен имот, Надоместок, 800, -,

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, -, 1631 м2 Кривогаштани 2008 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, -, 3544 м2 Кривогаштани 2008 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, -, 5113 м2 с.Ропотово 1986 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, --, 2360 м2 с.Ропотово 1986 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, -, 312 м2 Прилеп 1992 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Ливада, -, 2000 м2 с.Ропотово 1986 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на родители, Ливада, -, 6700 м2 с.Ропотово 1986 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на родители, Овошна градина, -, 1796 м2 Кривогаштани 2008 -, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, -, Застава 101 1980/1980, Стекнување со договор за купопродажба