Николчо Захариевски

Историја

12 ноември, 2017 338 B csv ddd93cd412dc12dd5f3c8f2ac984dfe6

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈУ Меѓуопштински центар за социјални работи - Делчево

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "120.000, 00 денари", Сеат Кордоба 1997/2011, Стекнување со договор за купопродажба