Живорад Ќурчиев

Историја

15 септември, 2019 1.06 KB csv 77da7eee0f6339fb39d829595bc3fc10

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Претседател на надзорен одбор > ЈПКД Комуналец Струмица

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Други приходи, недал податок, Паричен Паушал како член на Управен одбор, "10.000, 00", од 2017 (месечно),

Други приходи, недал податок, Паричен Паушал како член на Управен одбор, "5.000, 00", месечно заклучно до 17.07.2019,

Недвижен имот, Заеднички имот, Деловен простор, "660.000, 00 денари", 11 м2 Струмица 2003 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "1.200.000, 00 денари", 57 м2 Струмица 1982 1/1, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Заеднички имот, Моторни возила, "70.000, 00 денари", Фиат Брава 1999/2013, Стекнување со договор за купопродажба