Виолета Темелкова

Историја

12 јули, 2016 805 B csv a0c8f93278fce1c7f90c1b3e00947c65

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈУ Меѓуопштински центар за социјални работи - Радовиш

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "120.000, 00 денари", 2015 2017,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа за одмор, "300.000, 00 денари", 40 м2 Радовиш 1998 1/1, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "2.000.000, 00 денари", 90 м2 Радовиш 2014 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "100.000, 00 денари", Даеву Есперо 1996/1997, Стекнување со договор за купопродажба