Оливер Андонов

Историја

30 мај, 2017 1.70 KB csv 03d411ac57207d485a31a78ea4724410

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈП за управување и заштита на повеќенаменско подрачје “Јасен“

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска штедна книшка, "денари 150.000, 00", НЛБ Тутунска банка 2016, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредит, "610.000, 00 денари", 2016 2020,

Други приходи, Личен имот, Хонорари, "200.000, 00 денари", (семестрално),

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "3.600.000, 00 денари", 65 м2 Скопје 2007 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Куќа во изградба, "3.500.000, 00 денари", 132 м2 Скопје 2016 1/1, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Личен имот, Овошна градина, "610.000, 00 денари", 851 м2 Скопје 2016 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "120.000, 00 денари", Форд Фокус 2002/2014, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "245.000, 00 денари", Опел Астра 2009/2017, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "30.000, 00 денари", Опел Корса 1992/2002, Стекнување со договор за купопродажба