Гоце Стевковски

Историја

03 април, 2016 2.59 KB csv 70867b560b3941316ec4d07204438748

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > АД ЕЛЕМ- Подрушница ХЕС ТРЕСКА-Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=8...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Денарска платежна картичка, "30.000, 00 денари", Тутунска банка -, - недал податок -

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска платежна картичка, "40.000, 00 денари", Уни Банка -, - недал податок -

Долгови, Личен имот, Кредит, "300.000, 00 денари", 2013 2 години,

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, -, 24.000 м2 Скопје - 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, -, 300 м2 Охрид - 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, -, 200 м2 Охрид 1990 1/2, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, -, 200 м2 Скопје 1980 1/1, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на родители, Машини и друга опрема, "200.000, 00 денари", Трактор ИМТ 539 1987/1987, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на родители, Машини и друга опрема, "60.000, 00 денари", Мотокултиватор 1990/1990, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "450.000, 00 денари", Цитроен Ц4 2010/2013, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "600.000, 00 денари", Рено Мегане 1.5 дци 2008/2008, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Личен имот, Акции, "1.000, 00 денари", 330 2013, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Личен имот, Акции, "1.000, 00 денари", 55 2013, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Личен имот, Акции, "51, 12 евра", 334 2013, Стекнување со договор за купопродажба