Сузана Аџиовска

Историја

03 април, 2016 1.46 KB csv 6f43fd44bd0ac915a8aaefa72b461da1

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈЗУ Универзитетска клиника за пулмологија и алергологија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на деца, Девизен депозит, "EUR 1.700, 00", - 2015, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Девизен депозит, "EUR 450, 00", - 2016, Стекнување на друг начин

Друг имот, Личен имот, "Ниви во М.В Локви од 2000 м2, 750 м2 и 4.100 м2", "1.200.000, 00 денари", , Стекнување со наследство

Други приходи, Личен имот, Паушал од НО, "7.000, 00 денари", 2014,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "4.980.000, 00 денари", 81 м2 Скопје 2001 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Куќа за одмор, "1.000.000, 00 денари", 62 м2 Мартолци 2004 1/2, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Благородни метали, "200.000, 00 денари", Накит -/-, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "295.000, 00 денари", Даихатсу Сирион 2004/2008, Стекнување со договор за купопродажба