Анета Томева

Историја

12 јули, 2016 677 B csv 7416ffe3aee3f764212a84aebc4f4518

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈУ Центар за социјални работи - Пробиштип

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на деца, Орочен девизен депозит, "1620, 00", НЛБ Тутунска банка 2015, - недал податок -

Недвижен имот, Заеднички имот, Земјиште, "47.500, 00 денари", 250 м2 село Калниште 1996 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Заеднички имот, Куќа, "336.000, 00 денари", 35 м2 село Калниште 1996 -, Стекнување со наследство