Сашо Дохчев

Историја

17 август, 2020 1.67 KB csv e385def5e6b982251212ad550f052d31 спореди
03 јануари, 2020 1.49 KB csv dfaad949e7ae40be434fec1629de0357

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈЗУ Универзитетска клиника за Урологија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "22.503, 00 ЕУР", Комерцијална банка АД Скопје 2019, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска сметка, "2.130.354, 00", Комерцијална банка АД Скопје 2019, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Орочен денарски депозит, "4.154.760, 00", Комерцијална банка АД Скопје 2019, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "3.370.000, 00", 54 м2 Скопје 2010 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "12.000.000, 00", 264 м2 Скопје 2016 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "7.934.000, 00", 118 м2 + 6 м2 Скопје 2020 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "310.000, 00", Мерцедес Бенз цлк 320 2002/2012, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "674.300, 00", ФВ Туарег 3.0 тди 2007/2016, Стекнување со договор за купопродажба