Татјана Петковска - Мирчевска

Историја

20 октомври, 2016 3.08 KB csv edaf6c1792ae43dcd5cb5a5e9a05477b

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > Универзитет Св. Кирил и Методиј

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на деца, Денарски депозити, "650.000, 00 денари", Шпаркасе банка 2012, Стекнување на друг начин

Друг имот, Заеднички имот, Парични средства во сеф, "4.500.000, 00 денари", , Стекнување на друг начин

Други приходи, Имот на брачен другар, Дивиденди, "20.000, 00 денари", 2015,

Други приходи, Личен имот, Авторски права, "247.000, 00 денари", 2015,

Други приходи, Личен имот, Авторски права, "604.600, 00 денари", 2015,

Други приходи, Личен имот, Договор за повремено вршење на услуги, "55.000, 00 денари", 2015,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "600.000, 00 денари", 4913 м2 Битола 1995 1/2, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "600.000, 00 денари", 160 м2 Битола 1995 1/2, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "3.700.000, 00 денари", 61 м2 Скопје 1995 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на родители, Деловен простор, "2.500.000, 00 денари", 26 м2 Скопје 1998 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "18.000.000, 00 денари", 434 м2 Скопје 1990 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "1.800.000, 00 денари", 60 м2 Охрид 1979 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "165.000, 00 денари", 268 м2 Скопје 2010 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "200.000, 00 денари", Хонда моторцикл 2014/2016, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "700.000, 00 денари", Нисан Juke 2014/2014, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "540.000, 00 денари", Фолксваген поло 2011/2014, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Имот на брачен другар, Акции, "346.200, 00", 375 2007, Стекнување со договор за купопродажба