Марина Стојанова

Историја

07 февруари, 2019 976 B csv 623076b369ca9e3df683390ed2c106ce

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈОУДГ „Кокичиња“ села Таринци

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "130.000, 00 денари", 2016 2019,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "118.000, 00 денари", 2015 -,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјоделско земјиште, "60.000, 00 денари", 8.864 м2 село Карбинци 2008 5/16, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "1.334.578, 00 денари", 154 м2 село Карбинци 2001 1/1, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "102.000, 00 денари", Опел Астра 2003/2014, Стекнување со договор за купопродажба