Соња Спасеска

Историја

01 септември, 2019 767 B csv d48397f38fcd34bcd567d0cc8ee5b5d4

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ОУ Кочо Рацин-Охрид

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "200.000, 00", 2012 2020,

Долгови, Личен имот, Кредит, "300.000, 00", 2008 2022,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "7.600.000, 00", 123 м2 Охрид 2015 /, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "1.800.000, 00", 300 м2 с. Љубаништа 2010 1/1, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "1.250.000, 00", Ауди А1 2011/2011, Стекнување на друг начин