Марина Бојковска

Историја

18 октомври, 2019 2.81 KB csv d90fe8ed9e91ee90dbb2cf838df8d3b9

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ООУ Кочо Рацин - Кратово

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "130.000, 00", 2016 2026,

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "215.000, 00", 2018 2021,

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "700.000, 00", 2016 2026,

Долгови, Имот на деца, Кредит, "1.100.000, 00", 2018 2025,

Долгови, Имот на деца, Кредит, "3.075.000, 00", 2014 2044,

Долгови, Имот на деца, Кредит, "3.075.000, 00", 2019 2049,

Долгови, Имот на деца, Кредит, "743.000, 00", 2016 2023,

Долгови, Личен имот, Кредит, "400.000, 00", 2018 2024,

Долгови, Личен имот, Кредит, "652.000, 00", 2018 2026,

Друг имот, Личен имот, Златен накит, "184.500, 00", , Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "1.365.300, 00", 148 м2 Скопје 2004 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "5.664.150, 00", 614 м2 Скопје 2004 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "1.402.200, 00", 76 м2 Крива Паланка 2015 1/16, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "5.750.250, 00", 187 м2 Крива Паланка 2015 1/2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "1.353.000, 00", 41 м2 Кратово 1994 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на деца, Стан, "3.075.000, 00", 57 м2 Скопје 2019 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на деца, Стан, "3.837.600, 00", 67 м2 Скопје 2014 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "1.325.000, 00", КИА Спортејџ 2018/2018, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на деца, Моторни возила, "743.000, 00", Пежо 208 2016/2016, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "492.000, 00", Пежо 108 2015/2018, Стекнување со договор за купопродажба