Нашиде Ибраими

Историја

03 април, 2016 753 B csv 161f2f64c13d861e2ca15073ee6dbd55

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Заменик Народен правобранител > Народен правобранител

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=6...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Имот на брат, Деловен простор, нема податок, 12 м2 Скопје - -, - недал податок -

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, нема податок, 80 м2 - - -, - недал податок -

Подвижен имот, Имот на брат, Моторни возила, нема податок, Фолксваген Пасат 1994/-, - недал податок -

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "100.000, 00 денари", Опел Корса 1994/-, - недал податок -