Лазар Тодоровиќ

Историја

10 мај, 2018 1.63 KB csv 15f6df2bfb3b2a307bab61d2df313997

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈЗУ Универзитетска клиника за детска хирургија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизна штедна книшка, "10.000, 00 евра", Халк банк 2016, Стекнување со наследство

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "12.000, 00 евра", Халк банк 2016, Стекнување со наследство

Долгови, Личен имот, Кредит, "4.300.000, 00", 2016 2036,

Други приходи, Личен имот, авторски договор, "10.000, 00 месечно", 2014,

Други приходи, Личен имот, авторски договор, "10.000, 00 месечно", 2014,

Други приходи, Личен имот, авторски договор, "20.000, 00 месечно", 2013,

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.500.000, 00", 41 м2 Скопје 2017 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "3.700.000, 00", 81 м2 Скопје 2000 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "120.000, 00", Корса Опел 2004/2015, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "480.000, 00", Пасат 2010/2010, Стекнување со договор за купопродажба