Лазо Ивановски

Историја

03 април, 2016 819 B csv 740b2aeec5df8a690a8a3a4e19c02b40

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > АД “Пазари“

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=3...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "1.680.000, 00 денари", 2007 година 2017 година,

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "4.800.000, 00 денари", 219 м2 Битола 1993 цел, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "150.000, 00 денари", Даеву Матиз 2000/2000, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "300.000, 00 денари", Даеву Калос 2005/2007, Стекнување со договор за купопродажба