Кире Илиоски

Историја

03 април, 2016 2.47 KB csv e2cb22cc62c49ef713e94a6005eab4e3

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Амбасадор > Постојана мисија на РМ при Меѓународните организации во Виена

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=8...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизна штедна книшка, "14.395, 00", Комерцијална банка -, - недал податок -

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Денарска штедна книшка, "денари 2.863.337, 00", Комерцијална банка -, - недал податок -

Банкарски депозити, Имот на деца, Девизна штедна книшка, "15.502, 00", Комерцијална банка -, - недал податок -

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска штедна книшка, "денари 301.750, 00", Комерцијална банка -, - недал податок -

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, -, СЕБ банка Плата, Стекнување на друг начин

Други приходи, Личен имот, Кирија од стан, "33.715, 00 денари", од февруари 2010,

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "12.000.000, 00 денари", 120 м2 Скопје 1972 100%, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "8.000.000, 00 денари", 88 м2 Скопје 2007 100%, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Заеднички имот, Уметнички и колекционерски предмети, "200.000, 00 денари", Колекционерски предмети -/-, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Заеднички имот, Уметнички и колекционерски предмети, "600.000, 00 денари", Уметнички слики -/-, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Благородни метали, "1.200.000, 00 денари", Накит -/-, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "390.000, 00 денари", Волво Ц40 2007/2012, Стекнување со договор за купопродажба