Ирфан Фезов

Историја

06 декември, 2019 1.16 KB csv 5cae9fc017af84a4bb7cdbf039ae5fc0

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Советник > Општина Пехчево

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "300.000, 00", 2018 2023,

Други приходи, Личен имот, личен доход, "18.700, 00", 2015,

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "2.650, 00", 53 м2 Пехчево 2012 /, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, "213.264, 00", 9736 м2 Пехчево 2012 /, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "2.218.216, 00", 572 м2 Пехчево 2012 /, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Други превозни средства, "204.000, 00", ИМТ 539 1991/2015, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "250.000, 00", Опел Астра 2007/2018, Стекнување со договор за купопродажба