Милева Богданова

Историја

20 јули, 2017 1.66 KB csv 47009f956c37e3171457f9ebf25d2b66

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ОУ „Крсте Петков Мисирков“ Оризари, Кочани

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Денарски депозити, "денари 950.000, 00", Шпаркасе банка 2016, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредит, "100.000, 00 денари", 2017 2018,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа за одмор, "900.000, 00 денари", "80 м2 село Речани, Кочани 2007 1/1", Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "3.000.000, 00 денари", 350 м2 Кочани 1978 150 м2, Стекнување со договор за градба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "16.000, 00 денари", Скутер Јамаха 1980/1990, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "27.000, 00 денари", Мотор Априлија 2002/2013, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "300.00, 00 денари", Тојота Версо 2005/2014, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Имот на брачен другар, Акции, "110.000, 00 денари", 465 2006, Стекнување на друг начин