Сања Тентова

Историја

02 октомври, 2017 2.26 KB csv 3bbbfba86b65514526f1ea56ff25acc0 спореди
03 април, 2016 2.26 KB csv 70ea970fe1a49297cdd6af3bdb5dbf83

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Основно училиште “Кочо Рацин“ Дојран

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=9...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, "EUR 1.000, 00", Комерцијална банка 2014, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "денари 420.000, 00", Комерцијалн банка 2014, Стекнување на друг начин

Други приходи, Имот на родители, Сместувачки капацитети, "120.000, 00 денари", "Јули, Август",

Недвижен имот, Имот на брат, Земјиште, "787.750, 00 денари", 1.065 м2 Нов Дојран 2011 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "1.790.600, 00 денари", 2.558 м2 Нов Дојран 1994 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, "2.018.160, 00 денари", 8.409 м2 Нов Дојран 1994 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "1.200.000, 00 денари", 113 м2 Нов Дојран 1980 -, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "9.150.000, 00 денари", 470 м2 Нов Дојран 1998 -, Стекнување со договор за градба

Подвижен имот, Имот на брат, Моторни возила, "180.000, 00 денари", Рено Меган 2003/2013, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на родители, Машини и друга опрема, "150.000, 00 денари", Трактор ЦМТ 539 1989/1989, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "60.000, 00 денари", Фолксваген Пасат 1994/2003, Стекнување со договор за купопродажба