Ремзи Абдулахи

Историја

03 април, 2016 910 B csv 0a5b2e8d8bdc22942b4e70d5f250c14e

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор на поштенски операции > АД за поштенски сообраќај “МАКЕДОНСКА ПОШТА“

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=9...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "120.000, 00 денари", 2009 2016,

Долгови, Личен имот, Кредит, "240.000, 00 денари", 2011 6 години,

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "5.000.000, 00 денари", 600 м2 Тетово 1983 спрат, Стекнување со договор за градба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "250.000, 00 денари", Фолксваге лупо 2002/2014, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "300.000, 00 денари", БМВ 530д 2000/2010, Стекнување со договор за купопродажба