Јулијана Маркова

Историја

10 мај, 2018 491 B csv 4029f7cd585bffcd9ac96a4f94d3dbc1

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ООУ „Браќа Миладиновци“ - Пробиштип

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "40.000, 00 денари", 200 м2 Пробиштип 1981 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "703.999, 00 денари", 120 м2 Пробиштип 1981 1/1, Стекнување со наследство