Наташа Илиева

Историја

25 јануари, 2020 4.19 KB csv 50f9a3030a6ccc39da9dcf14f182f20e

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ОСМУ „Д-р Јован Калаузи“ - Битола

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Заеднички имот, Депозит, "11.332, 00", Комерцијална банка 2016, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска штедна книшка, "716.205, 00", Халк Банка 2016, Стекнување со наследство

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска штедна книшка, "716.235, 00", Халк Банка 2016, Стекнување со наследство

Други приходи, Имот на брачен другар, други лични примања за повремено вршење на услуги, "105.000, 00", 2018,

Други приходи, Имот на брачен другар, други лични примања за повремено вршење на услуги, "185.501, 00", 2018,

Други приходи, Имот на брачен другар, други лични примања за повремено вршење на услуги, "20.000, 00", 2018,

Други приходи, Имот на брачен другар, други лични примања за повремено вршење на услуги, "315.500, 00", 2018,

Други приходи, Имот на брачен другар, други лични примања за повремено вршење на услуги, "45.907, 00", 2018,

Други приходи, Имот на брачен другар, други лични примања за повремено вршење на услуги, "58.704, 00", 2018,

Други приходи, Имот на брачен другар, други лични примања за повремено вршење на услуги, "82.555, 00", 2018,

Други приходи, Имот на брачен другар, други лични примања за повремено вршење на услуги, "83.580, 00", 2018,

Други приходи, Личен имот, Кирија, "92.251, 00", 2018,

Други приходи, Личен имот, други лични примања за повремено вршење на услуги, "11.250, 00", 2018,

Други приходи, Личен имот, други лични примања за повремено вршење на услуги, "13.500, 00", Скопје,

Други приходи, Личен имот, други лични примања за повремено вршење на услуги, "15.000, 00", 2018,

Други приходи, Личен имот, други лични примања за повремено вршење на услуги, "18.500, 00", 2018,

Други приходи, Личен имот, кирија, "123.402, 00", 2018,

Недвижен имот, Заеднички имот, Деловен простор, "4.059.000, 00", 88 м2 Битола 2012 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "2.238.600, 00", 52 м2 Охрид 2008 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "3.357.900, 00", 78 м2 Битола 2000 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Градежно земјиште, "4.285.320, 00", 3484 м2 Битола 2017 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Деловен простор, "1.783.500, 00", 29 м2 Битола 2016 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "180.000, 00", Тојота Корола 2005/2006, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "550.000, 00", Тојота Авенсис 2013/2019, Стекнување со договор за купопродажба